Știm cât de mult iubim mașinile, probabil că și tu la fel. Tocmai de aceea credem în zicala: ,,ceea ce iubești, protejezi” iar mașina ta n-are trebui să fie o excepție de la această regulă.

Prin intermediul serviciului de detailing exterior, asigurăm restaurarea suprafețelor vopsite ale mașinii, prin tehnici non-agresive de corecție și protecție, astfel încât mașina ta să arate mai bine ca-n prima zi și să fie protejată împotriva factorilor externi ce pot afecta strălucirea și integritatea lacului. Corecția zgarieturilor la nivelul caroseriei exterioare este un proces mult mai amplu decât pare și indicat a nu fi comparat cu clasicul ,,polish”. Detailing exterior executat corect înseamna spălare în detaliu a mașinii prin metoda 2BM, urmată de decontaminarea chimică și mecanică a tuturor contaminaților industriali și chimici blocați în suprafața lacului, ce nu pot fi indepartate printr-o spălarea riguroasă. Spălată, uscată, degresată, inspectată. Abia acum caroseria exterioară este pregătită pentru corecție și redarea luciului, prin metode non-agresive și cu rezultate de excepție. Corecția lacului poate fi executată de la un singur pas (one step polish), până la 3-4 pași de corecție diferiți, pentru atingerea unui grad de corecție cât mai aproape de aspectul de nou. Finalizarea întregului proces are loc prin aplicarea unor protecții exterioare sub formă de ceară/sealant cu durabilitate medie și fără grad de protecție ridicat la agenți chimici. Varful protecției lacului este reprezentat de protecția ceramică, care pe lângă strălucire și aspectul ,,umed”, oferă și protecție îndelungată pentru suprafețele exterioare, cu puternice proprietăți hidrofobe de respingere a apei, limitând aderarea mizeriei pe suprafețele exterioare. Însă cel mai mare atuu al acestei protecții premium o reprezintă durabilitatea. Întreținută corect și periodic, durabilitatea protecției ceramice poate dura până la 3-4 ani, comparabil cu doar câteva luni oferite de un sealant/ceară clasică.

 

Detailingul interior este conceput pentru grjiă și atenție la tine și la habitatul în care îți petreci timpul în mașină. Detailing-ul interior nu este doar o curățare a mașinii, este un proces amplu în care fiecare centimetru din mașina ta este atent curățat, cu produse și soluții dedicate, non-agresive cu materialele interiorului tău, fiind capabilă să disloce și sa curețe până și murdăria cea mai persistentă. Întreg interiorul tău beneficiază de atenție și de cele mai bune tehnici de curățare și protecție. Suprafețele de piele le protejăm cu protecții ceramice flexibile, menite să reducă fricțiunea și uzura între hainele tale și material, să faciliteze curățarea acesteia, precum și redarea unui finisaj mat, asemenător cu pielea nouă, îngrijită. Toate suprafețele de plastic, cauciuc și vinyl beneficiază la rândul lor de produse dedicate de îngrijire, cu protecție UV, ce susțin durabilitatea și limiteaza îmbătrânirea prematură a interiorului. Mai amintim si de dezinfecția și sterilizarea întregului interior? Probabil ți-ar dat seama că acesta este un bonus printre multitudinea de beneficii aduse de serviciul de detailing interior.

Te așteptăm să restaurăm complet look-ul mașinii tale, astfel încât să fii mereu în centrul atenției!

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro