Inovația inginerilor de sunet și tehnologia au făcut posibilă realizarea unor materiale premium de izolare fonică, astfel încât să putem atinge un nivel de insonorizare excepțional pentru orice mașină, ce poate fi comparat cu cel al mașinilor de lux, precum Rolls Royce, Maybach, etc.

Noi ne-am ocupat de dezvoltarea cunoștințelor și a tehnicilor pentru a putea pune în aplicare acest pachet de upgrade la nivel de artă. Îți asigurăm astfel siguranța prestării unui serviciu de calitate și dezechiparea interiorului mașinii tale, la cel mai mare nivel de atenție și detaliu, fără urme de demontare, fără plastice zgariate și fără emoții că mașina nu mai revine la loc exact ca înainte. Suntem echipați cu toate accesoriile de care mașina ta are nevoie: clipsuri noi originale pentru toate mărcile și toate panourile interioare dezechipate, strângem toate șuruburile la cuplu original de fabrică, asigurăm materiale de calitate premium cu garanție de peste 10 ani, experiență și cunoștințe pentru ca implementarea acestora să poată fi posibilă, la cel mai înalt grad de calitate. În plus, finalul oricărei intervenții de insonorizare se finalizează cu o scanare și diagnoză amănunțită pentru a șterge toate erorile și a ne asigura că mașina este exact ca înainte dpdv vizual și tehnic, însă complet transformată din punct de vedere al gradului de confort oferit tuturor pasagerilor săi. În special ție!

Nu îți face griji pentru garanția mașinii. Suntem autorizați RAR pentru aceste servicii, iar dezechiparea mașinii și aplicarea pe caroserie a unor materiale, nu sunt motive de anulare a garanției. Executăm și lucrăm preponderent numai cu mașini noi în garanție, așa că n-ai de ce să-ți faci griji. Suntem pregătiți pentru orice provocare și proiect la care ne vei solicita.

Mașina ta este în locul unde și-a dorit mereu să ajungă. Fiindcă iubim mașinile și le înțelegem. Probabil că și ele pe noi înapoi.

Ești pregătit ca împreună să ducem nivelul de confort al mașinii tale în segmentul de lux?

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro