Bine ai venit în locul unde mașina ta va primi toată atenția, grija și cunoștințele noastre, pentru ca tu să obții probabil cel mai bun sistem audio pe care l-ai ascultat vreodată într-o mașină. Te invităm să pășim împreună spre obținerea unor rezultate de excepție și prestarea unor servicii impecabile, așa cum probabil nu ai mai întalnit până acum în România.

Cei 10 ani de experință din spate și sutele de clienți fericiți ce ne-au ales, sunt probabil cateva dintre motivele pentru care acum știi la cine să apelezi pentru transformarea mașinii tale. Iar daca încă nu ești convins, te așteptăm în atelierul nostru să ne cunoaștem și împreună să schițăm planurile unui proiect car-audio deosebit, gata să-ți depășească așteptările și să ducă experiența de ascultare a muzicii din mașina ta la un nivel ce nu l-ai crezut posibil a fi atins într-un autovehicul.

Suntem în curs de perfecționare și dezvoltare continuă, la curent cu ultima tehnologie în materie de difuzoare, amplificatoare și procesare de sunet, având cunoștințele necesare pentru a livra rezultate de excepție și sisteme car-audio premium, gata să satisfacă până și cele mai exigente simțuri.

Utilizăm numai componente de calitate, de la producători consacrați în această industrie, fiindcă  știm că nu te interesează doar rezultatele, ci și fiabilitatea și implementarea sistemului pe mașina ta. Tocmai de aceea, îți garantăm siguranța unei intervenții curate, minimaliste, integrare OEM, fără componente la vedere și o instalare de calitate care să-ți ofere siguranța și liniștea de care ai nevoie când apelezi la un astfel de serviciu.

Suntem autorizați RAR pentru intervenții pe partea electrică a mașinii și suntem pregătiți să punem în aplicare ideile și visele tale.

Te așteptăm cu drag să ne calci pragul!

 

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro