Cum a început totul

Bazele proiectului ACOUSTIQUE ESSENCE s-au pus în urmă cu mai bine de 10 ani, fiind dornici de afirmare și nemulțumiți de standardul de calitate al serviciilor prestate în Romania.
Proiectul a prins viață mai târziu în 2019 și s-a conturat în jurul unui angajament ferm pentru toți cei care aleg să ne calce pragul: nici un client nu trebuie să se simtă banal și nicio mașină să fie neglijată sau tratată după preț. Fiecare client care se alătură aventurii noastre este un capitol dintr-o frumoasă poveste despre care dorim să scriem mult timp de acum înainte.

Pasiunea pentru mașini și dragostea pentru muzică ni le-am descoperit încă de la 14 ani. Toate îmbinate cu dedicare, multă muncă și acumulare de informații, au fost elementele cheie care au pus bazele unui concept unic în București, unde fiecare client va fi tratat egal și cu respect, exact cum și noi ne-am dori să fim întampinați atunci când apelăm la diferite servicii.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul car-audio, ca iubitori de mașini și entuziaști în prestarea serviciilor la cele mai înalte standarde, ne adresăm tuturor pasionaților auto care doresc instalarea de echipamente car-audio premium, insonorizarea (izolarea fonică) a oricărui autoturim, cat si redarea aspectului de nou al masinii prin serviciul de detailing si intretinere.

Totul pentru ca tu să te poți bucura de confortul specific gamei de lux al automobilelor: fără vibrații ale plasticelor, eliminăm fenomenul de rezonanță al structurii autoturismului din timpul rulajului și asigurăm cele mai performante sisteme audio, la standardele tehnologiei existente pe piața din Europa. De asemenea, ne ocupăm să readucem la viață interiorul și exteriorul mașinii tale, cât mai aproape de aspectul de nou, prin tehnici non-agresive pentru corectie si protejarea tuturor suprafetelor cu produse premium dedicate.

Suntem în proces de dezvoltare și perfecționare continuă, livrând rezultate și experiențe dincolo de așteptări.
Pe scurt, avem soluții complete pentru ideile tale și te așteptăm să faci parte din povestea noastră. Cafeaua este din partea noastră!

Deci? Ești pregătit pentru o experiență cu adevărat PREMIUM?

De ce să ne alegi?

alt

Suntem autorizați RAR

Ești în locul potrivit pentru mașina ta. Suntem autorizați RAR pentru toate serviciile din portofoliul nostru. Echipa noastră are pregătirea necesară pentru intervenții pe partea electrică a mașinii, diagnosticare și dezechipare elemente interioare / exterioare. Cu alte cuvinte, avem pregătirea necesară pentru a face față tuturor provocărilor și ideilor tale. Acum știi că ai adus mașina în locul potrivit, unde se va bucura de toată atenția, grija și profesionalismul nostru pentru a livra rezultate de excepție.

alt

Mașina ta este asigurată

Îți iubești mașina și știm asta. Tocmai de aceea îți garantăm siguranță în prestărea serviciilor la cele mai înalte standarde. Însă și noi suntem oameni și predispuși riscului de a greși. Tocmai de aceea, trebuie să știi că mașina ta este asigurată de orice posibilă daună produsă de factor uman, atâta timp cât este în grjia noastră. Asta înseamnă liniște, dar și siguranță pentru tine, fiindcă știm cât de mult contează micile detalii.

alt

Oferim mașina la schimb

Ca parte a unui serviciu Premium, nu puteam scăpa din vedere timpul și mobilitatea ta. Astfel, îți oferim mașină la schimb pe întreaga perioadă cât noi ne ocupăm de transformarea mașinii tale, fara costuri suplimentare. Totul pentru ca tu să ai libertate de mișcare, iar mobilitatea și managementul timpului tău să nu aibă de suferit, cât noi suntem angajați în realizarea proiectului tău mult dorit.

alt

Servicii Premium

Nu credem că mai este un secret faptul că ținem standardul de calitate la cel mai înalt nivel și căutăm să ne autodepășim în fiecare zi. Atenție la detalii, precizie, minuțiozitate, seriozitate, respect, devotament și perseverență sunt doar câteva dintre valorile noastre esențiale în livrarea unor servicii la cele mai înalte standarde de calitate și inovație. Suntem mereu în pas cu tehnologia și evoluția, fiind pregătiți să îți oferim  încredere, respect și probabil cele mai bune servicii premium la care ai apelat până acum.

alt

Lucrăm din pasiune

Credem cu tărie că pasiunea este ingredientul esențial din spatele unor servicii prestate la cea mai înaltă calitate, unde rezultatele excepționale livrate clienților nostri sunt doar o consecință a perseverenței și devotamentului pe care îl punem în fiecare aspect al muncii noastre. Cunoștințele și precizia în execuție vin odată cu experiența, însă pasiunea este elementul cheie ce transformă un serviciu banal într-unul extraordinar. Te aștepăm să faci parte din povestea noastră!

Proiecte