Sisteme audio Premium

Bine ai venit în locul unde mașina ta va primi toată atenția, grija și cunoștințele noastre, pentru ca tu să obții probabil cel mai bun sistem audio pe care l-ai ascultat vreodată într-o mașină. Te invităm să pășim împreună spre obținerea unor rezultate de excepție și prestarea unor servicii impecabile, așa cum probabil nu ai mai întalnit până acum în România.

Cei 10 ani de experință din spate și sutele de clienți fericiți ce ne-au ales, sunt probabil cateva dintre motivele pentru care acum știi la cine să apelezi pentru transformarea mașinii tale. Iar daca încă nu ești convins, te așteptăm în atelierul nostru să ne cunoaștem și împreună să schițăm planurile unui proiect car-audio deosebit, gata să-ți depășească așteptările și să ducă experiența de ascultare a muzicii din mașina ta la un nivel ce nu l-ai crezut posibil a fi atins într-un autovehicul.

Suntem în curs de perfecționare și dezvoltare continuă, la curent cu ultima tehnologie în materie de difuzoare, amplificatoare și procesare de sunet, având cunoștințele necesare pentru a livra rezultate de excepție și sisteme car-audio premium, gata să satisfacă până și cele mai exigente simțuri.

Utilizăm numai componente de calitate, de la producători consacrați în această industrie, fiindcă  știm că nu te interesează doar rezultatele, ci și fiabilitatea și implementarea sistemului pe mașina ta. Tocmai de aceea, îți garantăm siguranța unei intervenții curate, minimaliste, integrare OEM, fără componente la vedere și o instalare de calitate care să-ți ofere siguranța și liniștea de care ai nevoie când apelezi la un astfel de serviciu.

Suntem autorizați RAR pentru intervenții pe partea electrică a mașinii și suntem pregătiți să punem în aplicare ideile și visele tale.

Te așteptăm cu drag să ne calci pragul!

 

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro

Insonorizare (izolare fonică)

Inovația inginerilor de sunet și tehnologia au făcut posibilă realizarea unor materiale premium de izolare fonică, astfel încât să putem atinge un nivel de insonorizare excepțional pentru orice mașină, ce poate fi comparat cu cel al mașinilor de lux, precum Rolls Royce, Maybach, etc.

Noi ne-am ocupat de dezvoltarea cunoștințelor și a tehnicilor pentru a putea pune în aplicare acest pachet de upgrade la nivel de artă. Îți asigurăm astfel siguranța prestării unui serviciu de calitate și dezechiparea interiorului mașinii tale, la cel mai mare nivel de atenție și detaliu, fără urme de demontare, fără plastice zgariate și fără emoții că mașina nu mai revine la loc exact ca înainte. Suntem echipați cu toate accesoriile de care mașina ta are nevoie: clipsuri noi originale pentru toate mărcile și toate panourile interioare dezechipate, strângem toate șuruburile la cuplu original de fabrică, asigurăm materiale de calitate premium cu garanție de peste 10 ani, experiență și cunoștințe pentru ca implementarea acestora să poată fi posibilă, la cel mai înalt grad de calitate. În plus, finalul oricărei intervenții de insonorizare se finalizează cu o scanare și diagnoză amănunțită pentru a șterge toate erorile și a ne asigura că mașina este exact ca înainte dpdv vizual și tehnic, însă complet transformată din punct de vedere al gradului de confort oferit tuturor pasagerilor săi. În special ție!

Nu îți face griji pentru garanția mașinii. Suntem autorizați RAR pentru aceste servicii, iar dezechiparea mașinii și aplicarea pe caroserie a unor materiale, nu sunt motive de anulare a garanției. Executăm și lucrăm preponderent numai cu mașini noi în garanție, așa că n-ai de ce să-ți faci griji. Suntem pregătiți pentru orice provocare și proiect la care ne vei solicita.

Mașina ta este în locul unde și-a dorit mereu să ajungă. Fiindcă iubim mașinile și le înțelegem. Probabil că și ele pe noi înapoi.

Ești pregătit ca împreună să ducem nivelul de confort al mașinii tale în segmentul de lux?

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro

Detailing și întreținere

Știm cât de mult iubim mașinile, probabil că și tu la fel. Tocmai de aceea credem în zicala: ,,ceea ce iubești, protejezi” iar mașina ta n-are trebui să fie o excepție de la această regulă.

Prin intermediul serviciului de detailing exterior, asigurăm restaurarea suprafețelor vopsite ale mașinii, prin tehnici non-agresive de corecție și protecție, astfel încât mașina ta să arate mai bine ca-n prima zi și să fie protejată împotriva factorilor externi ce pot afecta strălucirea și integritatea lacului. Corecția zgarieturilor la nivelul caroseriei exterioare este un proces mult mai amplu decât pare și indicat a nu fi comparat cu clasicul ,,polish”. Detailing exterior executat corect înseamna spălare în detaliu a mașinii prin metoda 2BM, urmată de decontaminarea chimică și mecanică a tuturor contaminaților industriali și chimici blocați în suprafața lacului, ce nu pot fi indepartate printr-o spălarea riguroasă. Spălată, uscată, degresată, inspectată. Abia acum caroseria exterioară este pregătită pentru corecție și redarea luciului, prin metode non-agresive și cu rezultate de excepție. Corecția lacului poate fi executată de la un singur pas (one step polish), până la 3-4 pași de corecție diferiți, pentru atingerea unui grad de corecție cât mai aproape de aspectul de nou. Finalizarea întregului proces are loc prin aplicarea unor protecții exterioare sub formă de ceară/sealant cu durabilitate medie și fără grad de protecție ridicat la agenți chimici. Varful protecției lacului este reprezentat de protecția ceramică, care pe lângă strălucire și aspectul ,,umed”, oferă și protecție îndelungată pentru suprafețele exterioare, cu puternice proprietăți hidrofobe de respingere a apei, limitând aderarea mizeriei pe suprafețele exterioare. Însă cel mai mare atuu al acestei protecții premium o reprezintă durabilitatea. Întreținută corect și periodic, durabilitatea protecției ceramice poate dura până la 3-4 ani, comparabil cu doar câteva luni oferite de un sealant/ceară clasică.

 

Detailingul interior este conceput pentru grjiă și atenție la tine și la habitatul în care îți petreci timpul în mașină. Detailing-ul interior nu este doar o curățare a mașinii, este un proces amplu în care fiecare centimetru din mașina ta este atent curățat, cu produse și soluții dedicate, non-agresive cu materialele interiorului tău, fiind capabilă să disloce și sa curețe până și murdăria cea mai persistentă. Întreg interiorul tău beneficiază de atenție și de cele mai bune tehnici de curățare și protecție. Suprafețele de piele le protejăm cu protecții ceramice flexibile, menite să reducă fricțiunea și uzura între hainele tale și material, să faciliteze curățarea acesteia, precum și redarea unui finisaj mat, asemenător cu pielea nouă, îngrijită. Toate suprafețele de plastic, cauciuc și vinyl beneficiază la rândul lor de produse dedicate de îngrijire, cu protecție UV, ce susțin durabilitatea și limiteaza îmbătrânirea prematură a interiorului. Mai amintim si de dezinfecția și sterilizarea întregului interior? Probabil ți-ar dat seama că acesta este un bonus printre multitudinea de beneficii aduse de serviciul de detailing interior.

Te așteptăm să restaurăm complet look-ul mașinii tale, astfel încât să fii mereu în centrul atenției!

Contactează-ne

Ești pregătit pentru o experiență cu adevarat PREMIUM?

0750 455 665

office@acoustique.ro